Foto: Bildbyrån
Borås coach Pat Ryan hyllade sina spelare och lagets insats under säsongen.

Söndag 15 Apr 2012 22:20

Presskonferens: Norrköping - Borås

Här kan du läsa en del av det som sades på kvällens presskonferens mellan Norrköping Dolphins - Borås Basket.


Andrew Mitchell, Norrköping:
– Jag vill tacka alla som kom och stöttade oss. Utan publiken är vi ingenting. Det har varit ett tufft år. Vi har gjort ett bra jobb som når finalen. Bra gruppdynamik. Jag vill säga stort tack.
– Den tekniska senast var min, jag tappade fokus, inget snack om det.
– Vi pratade i halvtid om att spela bättre försvar. Det var ingen duell mellan mig och Omar. Jag pratar inte ens med honom.

Paul Burke, coach Norrköping:
– Stora spelare steppar upp när det gäller som mest. Andrew är en stor spelare.
– Jag är oerhört glad att vi hade hemmaplansfördelen. Vi gillar att spela här, det är stor skillnad mot att spela på bortaplan. Ingen förväntade sig att Borås skulle gå så långt. Pat (Ryan) och Borås har gjort det bra.
– Ekonomiskt är det bra med Södertälje i final. Förhoppningsvis mycket fans, Bra för svensk basket med två lag nära varandra.
– Vi utgår från att han (Johnell Smith) spelar, han spelade ej idag. Det är givetvis ett stort avbräck för dem. Kanske är han MVP just nu. Jag tror Södertälje kan passa oss bra. Det spelar ingen roll vilka vi möter. Just nu tror jag Borås är det tuffaste laget.
– Dee (Ayuba) är ute för säsongen. Vi räknar inte alls med att han kommer tillbaka. Vi skulle älska att få tlllbaka honom, men jag tror inte det.

Pat Ryan, coach Borås:
– En riktigt bra basketmatch. Vi sköt bra. Vi spelade hårt och gav oss själva chansen att vinna matchen. Det var match ända in i slutet. Andrew (Mitchell) satte ett par tuffa treor som avgjorde matchen.
– Jag är nöjd med grabbarnas spel. Vi har spelat riktigt bra hela säsongen. Norrköping är ett riktigt bra lag. Jag är riktigt nöjd med säsongen och mitt lag.
– Våra fans har varit fantastiska. Vi har legat runt 2500 personer i varje match under slutspelet. Vi har byggt upp något bra, som vi kommer fortsätta jobba med. Det känns som vi är på rätt väg i Borås.

Skriv en kommentar

Basketligan herr
Basketligan dam
Mest lästa
Mest kommenterade