Foto: Peter Holgersson/Pic-Agency Sweden
Petras Balocka på kvällens presskonferens: "Vi möter ett lag som aldrig ger upp"

Tisdag 10 Apr 2012 23:01

Presskonferens: Norrköping - Borås

Detta är ett axplock av vad som sades på kvällens presskonferens mellan Norrköping Dolphins - Borås Basket.

Petras Balocka, Norrköping:
– Ännu en tuff match. Vi möter ett lag som aldrig ger upp. På tre minuter hämtade de typ upp 15 poäng. Offensiven är deras styrka, att göra poäng. Alla spelare i laget kan prestera bra offensivt. Vi kan ha riktigt bra intensitet i defensiven men så fort vi slappnar av kommer de tillbaka och hämnas furiöst.

Andrew Mitchell, Norrköping:
– Det var en jämn match. Vi hade lite tur idag och lyckades dra det längsta strået. Det kommer bli en tuff match på fredag.

Pat Ryan, coach Borås:
– Norrköping startade väldigt bra. Vi hade tio turnovers i första perioden och låg under med 30-23. Vi var inte så långt ifrån och gör en bra run och tar ledningen med fyra poäng. Det var riktigt tight inför halvtid. Det var jämnt matchen igenom och vi hade våra chanser. Vi lyckades inte fixa segern idag men vi kommer fortsätta jobba.

Paul Burke, coach Norrköping:
– Båda lagen bjuder på väldigt bra basket. Om man kollar på dagens match och de tidigare matcherna som spelas kan det ha gått och vilket håll som helst. Det är en jämn serie och det känns som att det laget som gör den sista ”run” tar hem matchen. Det var likadant i Boråshallen förra veckan. Vi gör en ”run”, direkt efter kontrar de med en egen ”run”. De gör en ”run”, vi kontrar den.
– Tillslut lyckas de göra den sista ”run” i matchen och tar hem det. Det kändes exakt likadant idag fast med ombytta roller. Vi lyckades få ett bra avstånd på slutet. De kvarvarande matcherna kommer bli tuffa. Denna matchserie är långt ifrån över.

Skriv en kommentar

Basketligan herr
Basketligan dam
Mest lästa
Mest kommenterade