Foto: Bildbyrån
Den tidigare Dolphinsspelaren Randall Hanke kan vara på väg till Uppsala Basket. Hanke är en spelare som Kelly Grant (t.v) coachade i Dolphins under våren 2011.

Måndag 16 Jan 2012 16:33

Hanke på väg till Uppsala?

För några dagar sedan rapporterade Basketsverige.se att Norrköping Dolphins var nära att göra klart med lagets tidigare center Randall Hanke. Förhandlingarna mellan Dolphins och Hanke var dock långt ifrån klara, och idag ger sig även Uppsala Basket in i förhandlingarna.
– Vi behöver fylla på med en spelare till efter att Jeff (Horowitz) försvann. Nu är vi bara elva spelare på träningarna vilket märks, säger Uppsalas sportchef John Tillman till UNT.

Kelly Grant, en av coacherna i Uppsala hade Hanke i Dolphins under den förra säsongen.
– Kelly känner honom och tog kontakt med honom för att kolla läget, men det är ingen övergång som är aktuell just nu. Vi måste först se om vi verkligen har råd att ta in en spelare. Vi kommer inte att riskera något och om vi tar in någon spelare kommer det handla om en rollspelare, vi har inte råd med en superstjärna, säger Tillman.

"Inte så förvånande"
Dolphins klubbdirektör Bosse Sundberg är inte överraskad att flera klubbar ger sig in i jakten.
– Det är inte så förvånande, men jag tror att Randall helst vill hit till oss. Han känner folket bättre här och det ger en annan trygghet, säger Sundberg till Folkbladet.

Skriv en kommentar

Basketligan herr
Basketligan dam
Mest lästa
Mest kommenterade